Basisopvoeding

Bij Dogs 4 Joy kunt u ook terecht voor de basisopvoedingscursussen. Tijdens de basiscursus werken we aan het contact met de hond, het wandelen zonder trekken, het hier komen, ontspannen het lichaam van de hond kunnen nakijken, het lichaamsbesef van de hond en nog veel meer.


De basiscursus is bedoeld voor honden die de puppycursus gevolgd hebben of voor honden van 5 maanden of ouder. Heeft de hond geen puppycursus bij Dogs 4 Joy gevolgd dan adviseren we om 1 - 2 privélessen te volgen voor de start van de basiscursus.


De basiscursus bestaat uit 10 lessen. De lessen vinden wekelijks plaats en duren 45 minuten.
Mocht je een les niet kunnen dan is het in overleg mogelijk om deze les op een andere dag bij een andere lopende basiscursus in te halen. Tijdens de loopsheid mogen teven helaas niet in de hal. Ook deze gemiste lessen kunnen bij een andere lopende basiscursus in overleg worden ingehaald.

Wil je deelnemen? Na het aanmaken van een account kun je je inschrijven als er een cursus open staat. Een privéles kun je zelf inboeken na het aanmaken van een account.

Als je graag een keer wilt komen kijken om een indruk te krijgen van de cursus, kun je via telefoon of het contactformulier contact met ons opnemen om een datum te plannen.

Onderstaande cursussen staan open voor inschrijving;