Laatste nieuws

Woensdag 11 mei start een Sport en Spel cursus om 18.30 uur! Onder het kopje Cursussen staat onder Sport en Spel de link voor het inschrijven.

16 februari 2022 start er een nieuwe cursus; Gehoorzaamheid en Fun!

Gehoorzaamheid en Fun is zoals de titel al aangeeft een combinatie van gehoorzaamheidsoefeningen en fun oefeningen.

Wat kun je tijdens deze cursus verwachten? Er wordt gewerkt aan het volgen van de hond, het apporteren van allerlei voorwerpen, balans oefeningen, hond in de hoepel, dobbelspel, oefeningen uit het FCI Obedience programma en nog veel meer leuke oefeningen! Meer informatie en inschrijven kijk onder cursussen bij Gehoorzaamheid en Fun.

Er gaan agility beginners cursussen per 5 februari 2022 starten. Kijk bij cursussen onder het kopje agility voor meer informatie.

Nieuw; Rally-O bij Dogs 4 Joy

Op dinsdag 27 oktober 2020 start er een cursus Rally-O bij Dogs 4 Joy.

Rally-O (waarbij de O staat voor 'obedience') is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze sport een mix van obedience (gehoorzaamheid) en behendigheid. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Elk parcours is anders, en afhankelijk van het niveau van jou en je hond zijn de oefeningen simpeler of moeilijker en worden ze aangelijnd of los uitgevoerd.
Bij deze vorm van hondensport ben je op een leuke, ontspannen manier aan het werken met je hond en loop je spannende, afwisselende parcoursen.

Rally-O is een energieke sport die zorgt voor vrolijke honden én vrolijke bazen.
De Rally-O cursus is geschikt voor alle honden van alle rassen of kruisingen, en de bazen die daarbij horen. Wel moet de hond een halfjaar oud zijn en de basiscursus gevolgd hebben.

Komend najaar gaan we verhuizen naar een grotere binnenhal. Ook deze hal zal voorzien worden van een kunstgrasmat en een dempende onderlaag.

 

Dogs 4 Joy organiseert in 2022 weer een vuurwerkcursus.

Deze cursus bestaat uit een theorie avond en 4 praktijk lessen.

De data voor deze cursus wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Wil jij je hond goed voorbereiden op de jaarwisseling?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Woody een eerste plaats met een Uitmuntend in de OB3 tijdens de FCI Obedience wedstrijd bij de KC Hoogeveen op 2 september 2018!!!

Foto's door Marjolein van Rotterdam


Wauwwww!!!
Zo blij en trots! Vandaag (donderdag 10 mei 2018) met Jessie (Blackpoint of Beautiful Silence) de laatste NK en WK kwalificatiewedstrijd van dit seizoen bij de KC Rotterdam gelopen.
Ik kan het nog nauwelijks geloven. Wat deed ze super haar best, wat een inzet en contact heeft ze laten zien😍 Het leverde een eerste plaats met 291 punten op!
Hiermee heeft ze haar 4de Uitmuntend op een wk kwalificatiewedstrijd dit seizoen behaald.
Op naar het NK en dan naar het WK😀🐾

Nieuw, Vuurwerk cursus !!!!

Binnenkort start de vuurwerkcursus! Lees meer over deze cursus op de pagina "cursussen", Vuurwerk cursus.

Op 2 en 3 december 2017 zal het tweede FCI Obedience trainingsweekend op de nieuwe locatie van Dogs 4 Joy plaatsvinden. Het weekend is geschikt voor combinaties die wedstrijden lopen, maar ook voor beginnende combinaties. Iedereen krijgt 's morgens en 's middags individueel de kans om te werken aan zelf aangegeven punten.

FCI Obedience seminar 24 & 25 maart 2018!
FCI Obedience seminar 24 & 25 maart 2018!