Laatste nieuws

Woensdag 7 september 2022 start een Sport en Spel cursus om 18.30 uur! Onder het kopje Cursussen staat onder Sport en Spel de link voor het inschrijven.

Nu ook bij Dogs 4 Joy; Gehoorzaamheid en Fun!

Gehoorzaamheid en Fun is zoals de titel al aangeeft een combinatie van gehoorzaamheidsoefeningen en fun oefeningen.

Wat kun je tijdens deze cursus verwachten? Er wordt gewerkt aan het volgwerk van de hond, het apporteren van allerlei voorwerpen, balansoefeningen, hond in de hoepel, dobbelspel, oefeningen uit het FCI Obedience programma en nog veel meer leuke oefeningen! Voor meer informatie en inschrijven kunt u kijken onder het kopje cursussen bij Gehoorzaamheid en Fun.

 

Woody een eerste plaats met een Uitmuntend in de OB3 tijdens de FCI Obedience wedstrijd bij de KC Hoogeveen op 2 september 2018!!!

Foto's door Marjolein van Rotterdam


Wauwwww!!!
Zo blij en trots! Vandaag (donderdag 10 mei 2018) met Jessie (Blackpoint of Beautiful Silence) de laatste NK en WK kwalificatiewedstrijd van dit seizoen bij de KC Rotterdam gelopen.
Ik kan het nog nauwelijks geloven. Wat deed ze super haar best, wat een inzet en contact heeft ze laten zien😍 Het leverde een eerste plaats met 291 punten op!
Hiermee heeft ze haar 4de Uitmuntend op een wk kwalificatiewedstrijd dit seizoen behaald.
Op naar het NK en dan naar het WK😀🐾

Nieuw, Vuurwerk cursus !!!!

Binnenkort start de vuurwerkcursus! Lees meer over deze cursus op de pagina "cursussen", Vuurwerk cursus.

Op 2 en 3 december 2017 zal het tweede FCI Obedience trainingsweekend op de nieuwe locatie van Dogs 4 Joy plaatsvinden. Het weekend is geschikt voor combinaties die wedstrijden lopen, maar ook voor beginnende combinaties. Iedereen krijgt 's morgens en 's middags individueel de kans om te werken aan zelf aangegeven punten.

FCI Obedience seminar 24 & 25 maart 2018!
FCI Obedience seminar 24 & 25 maart 2018!